Cum a fost sau n-a fost 2020

2020 un an ce a cuprins toate ingredientele și condimentele posibile laolaltă, dacă pot spune așa.

Un an destul de neprietenos.
Am învățat să ne adaptăm situațiilor inedite aparute, ne-am schimbat modul de viață și muncă, am socializat într-o nouă formă și valoare. Un an cu trăiri interioare intense și presiuni de tot felul. Uneori am fost nepuntincioși și am căutat resurse de reinventare și adaptare. Deloc ușor!

Am pus frână vieții dintr-o răsuflare. Am avut în sfârșit timp, timp pentru tihnă, pentru a îmbrațișa liniștea și iubirea familiei, timp pentru introspecție.

La polul opus, am fost puși în situația de a apăsa pedala de accelerație în confruntările personale, materiale, sociale, simțind frustrare, durere, frică. Am pierdut oameni dragi nouă, am suferit și empatizat cu problemele și situațiile din jurul nostru.

Cum a fost sau n-a fost, 2020 va aparține foarte curând trecutului.

Să luăm ce a fost bun, să lăsăm în urmă ce nu ne mai este de folos. Să ne scuturăm de energiile negative și să le imbrățișăm pe cele pozitive și iubitoare.

Sunt personal recunoscătoare pentru emoțiile trăite, puterea de a mă adapta vieții online în ceea ce privește activitatea profesională, pentru vibrația și armonia familiei și a casei mele.
Practica Yoga mi-a fost un prieten de suflet și drum spre echilibru, prin exprimarea trăirilor interioare. 

Da, am gătit mai mult ca oricând în ultimele luni, am trebăluit prin casă cu frenezie, mi-am prins urechile în toate aplicațiile și solicitările online, am devenit expertă pe Zoom și m-am ciocnit adesea cu „colegii de birou” ( soțul și fiica ) pentru spațiul de desfașurare profesională. Am plâns nu de puține ori și m-au întristat suferințele celor din jur, dar toate fac parte din viață și le accept așa cum s-au manifestat.

Să avem un 2021 cu liniște sufletească, cu putere de adaptare și vindecare, cu energii creative și multă iubire.

La multi ani, oameni frumosi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

18 + twelve =

0

Your Cart